Activiteiten 1987

Na een vol jaar oefenen waren wij niet bevreesd dit tweede jaar door te gaan. Maar tijdens de oefenstondes hadden we toch al uitgevonden dat om half zes een rust pauze niet overdreven was. Voor enkele minuutjes, hetgeen bij sommige gelegenheden wel durfde uitlopen tot langere tijden. Maar waarom ook niet, zeker in de voorjaarsdagen als de eerste zonnestralen ons te pakken kregen werd de verfrissing, die inmiddels aangeboden werd door diegene die in deze periode verjaarde.

De leiding zou eens denken en werken aan definitieve mooie kledij, wij zien er naar uit...

07.03.87

Folkloreavond in de Schom, een zaal die wij nu al ruim van binnen en van buiten kennen.

16.05.87

Hoera Marc en Els vormen nu samen een echt koppel.

28.05.87

Optreden te Tongeren

06.06.87

Optreden te Hasselt

27.06.87

Schoolfeest te Oud-Waterscheri, de school waar wij altijd kunnen oefenen. Ieder zag dat er vordering zit in dat volwassen gespuis

14.08.87

Bij Emilienne gaat de eerste barbecue voor de volwassenen door, en daar worden de vriendschapsbanden die er reeds heersen versterkt. Want bij de volwassenen dansen niet steeds volledige koppels, maar de wederhelften worden toch regelmatig geconfronteerd met onze groep.

Daar in de garage werd de in aantocht zijnde nieuwe kledij gepast, zodat na een beetje verstel hier en daar uiteindelijk weer een nieuwe volwassenengroep te voorschijn kwam.

30.08.87

Weer eens naar de zondagsmarkt en naar Kerkom; Ditmaal de volwassenen in groot ornaat. In de warmte daar bleek dat de kledij van de dames naast mooi ook lang en warm bleek te zijn. Gelukkig wisten we toen nog niet wat ons in Fondremond te wachten stond. De heren met hun nieuwe lange broeken en bijpassend 'giletje' stonden er veel luchtiger op.

12.09.87

Parochiefeesten Hoevenzavel, herinneren wij ons dit nog: Onze groep gaat volgende week weer op weekend en weer zonder ons. Geen nood Carla en Marc: volgend jaar gaan de volwassenen er ook op uit: Naar Parijs....

19.09.87

De Weverkes gaan op weekend naar Molenbeersel, maar ja de leiding is met de groep bezig en heeft dus geen tijd voor ons. Maar niet getreurd, zaterdagavond een kamertje voor ons is voldoende om sfeer te hebben. En ja een heus playback optreden kregen wij er op de koop toe. 's Anderendaags zouden wij met een aantal terugkeren om te helpen poetsen. Was dit vakantiehuis de laatste jaren al ooit ontstoft ? (nu wel)

27.09.87

Op de Stalenstraat mogen wij niet ontbreken, dus erheen.

14.11.87

Weer een van de vele fijne dansavonden. 

19.12.87

kerstfeest